Diensten

Onderhoud & herstellingen

De specialist ter zake!

Uw Audi-servicepartner beschikt over alle uitrusting en kennis die nodig zijn om kwalitatief werk af te leveren. Onze personeelsleden volgen voortdurend bijscholingen om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Elke herstelling wordt uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Uw Audi-servicepartner kan als enige zorgen dat uw Audi niets van zijn pluimen verliest en een rasechte Audi blijft.

Carrosserie

carrosserie Heremans is een multimerk-carrosseriebedrijf dat in 1997 is ontstaan ​​binnen de VW-AUDI concessie van de familie Heremans. In 2003 verhuisde Carrosserie Heremans naar de Industriezone Maalbeek, waar op een oppervlakte van 2500 m² carrosserieherstellingen uitgevoerd worden.

Heremans werkt voor diverse leasemaatschappijen en alle verzekeringsmaatschappijen en dat voor personen- en bedrijfswagens van alle merken. Schadewagens worden voorgesteld in een zo kort mogelijke tijdsspanne zodat u nooit lang uw voertuig te missen, de kortste pijn dus.

De uitgebreide vloot van anonieme vervangwagens en snelheid waarmee dossiers afgehandeld worden, wordt door onze klanten ten zeerste op prijs gesteld.

Adres:

Industrialaan 5 - Zone Maalbeek
1702 Groot-Bijgaarden
België

tel .: +32 2468 06 60
fax .: +32 2468 06 62